Bewust aanraken van je hond, 14 mei 2018

Prijs:

  • €25,00

Datum:

Maandag 14 mei

  • vanaf 18:30 - 21:00

Locatie:

  • t Leucker 7 in Boxmeer

Maximaal 4 deelnemers met hond.

Informatie

Hoe zit het lijf van de hond in elkaar. De buitenkant herkennen we allemaal, maar aan de binnenkant zit nog zoveel meer waarover je te weten kunt komen.

 

We bespreken de anatomie van de hond, wat zit waar en hoe werkt dit bij de hond wanneer het in gezonde staat is. Na de anatomie leren we jou de basisgrepen aan van de ontspanningsmassage. Je leert om gericht je hond te betasten, waardoor je op zoek gaat naar de lichamelijke aandachtspunten, maar ook het lichaam van de hond leert voelen, waardoor je dit bij regelmatig herhalen en oefenen de gemoedstoestand van het lijf kunt herkennen, en wanneer er een stoornis is dit zult aanvoelen.


Aanmelden kan vanaf nu.

Aanmelden betekent dat je verplicht bent om de gereserveerde plek te betalen, kun je om wat voor reden niet meer nadat je aangemeld bent en betaald hebt, dan zijn wij niet verplicht om de kosten terug te storten. Wel mag u de plek aan een andere deelnemer overdragen. (mits aan bovenstaande punten voldoet).

Aanmelden

Voeg de workshop via onderstaande in de winkelwagen, betaal via iDeal en verzeker u van een plekje in deze workshop. 

Workshop Bewust aanraken van je hond, 14 mei 2018 om 18:30

 

Inschrijving verplicht tot betaling. Na inschrijving reserveren wij een plek voor u in deze workshop. Annuleert u de cursus na opgave, dan boeken wij geen geld terug.

 

€ 25,00

  • Dit tijdstip is volgeboekt.